Istenek Eledele

Elérhetőség:
 raktáron  
Szállítás
3 munkanap
Cikkszám:
iept3
Kategória:
Ambrózia
Súlya:
0.07 kg
Áfa:
27 % (benne van az árban)

3.500 Ft

db

Leírás

Figyelem!

Az Istenek Eledele termék gyártója a termékkel kapcsolatban nem állít semmit sem, csak annyit, hogy az tisztán parlagfűből készült (leveléből és zsenge szárából; a virágát és pollenjét nem tartalmazza, ezért nem allergizál). Nem tulajdonít annak semmilyen gyógyhatást, nem állítja, hogy bármit is gyógyítana. A termék azért készült, mert sokan keresték a piacon, de nem volt kapható sehol.  Csak akkor vásárolj a termékből, ha azt a saját meggyőződésedből teszed!

 

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mások mit állítanak a parlagfűről, használd a google (vagy bármilyen internetes) keresőt! Nem kívánkozom végeláthatatlan vitákba szállni senkivel a parlagfűvel kapcsolatban!

Kérem a fentiek tudomásul vételét! 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tabletták saját anyagukban vannak összepréselve, kötőanyagot nem tartalmaznak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

90  szemes nettó 45gr-os kiszerelésű termék.

Csomagküldés 1db esetén 1200 Ft, 2db esetén 800 Ft, 3db esetén nincs postaköltség. Ha sóval együtt rendeled, akkor a parlagfűtablettának nincs külön postaköltsége.

A termék bioboltokban is megtalálható, ezért 1-2 darab rendelése esetén célszerűbb valamelyik bioboltban megvásárolni (postaköltség miatt).

További részletek

A parlagfüvet sokan gaznak hívják, pedig nem az,
gaz csak emberek között van, növények között nincs!
A parlagfű nem gaz, hanem táplálék- és fűszernövény,a legintelligensebb növények egyike. Megvédi a Földet a kiszáradástól. Az ősi mondák szerint egykoron az istenek eledele volt! Lehet ma is evésre használni, mint pl.a petrezselyem zöldjét, de lehet belőle teát is főzni. A parlagfű zöldje nem allergizál! Szárítottan porítva és szárazon tartva eláll évekig. Én úgy irtom, hogy megeszem! Íze kicsit kellemesen kesernyés, de a keserűre is ugyanolyan mértékben van szüksége a szervezetnek, mint a sósra, édesre, savanyúra, erősre! Kiszedett ételekre, salátákba, olajos kenyérre, szendvicsekbe teszem nyersen, aprítva, vagy szárítottan, porítva. Teája akkor a legfinomabb, ha desztillált vízzel készítjük!

 

 

 

‘Dr. Weixl-Várhegyi László
természet-, alternatív- és népi gyógyász, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó és terapeuta, a történelmi nehézsúlyvetés (25,4 kg) korosztályos világbajnoka