Szállítási feltételek

Kiszállítást (utánvéttel -csomag átvételekor a futárnak kell fizetni-) az MPL (Posta) csomagküldő szolgálata végzi, mely költsége az alábbiak szerint változik:

Csomagküldés a Tiszta Só 25kg-nál (1 karton vagy zsák) 2.000 Ft, 50kg-nál (2 karton vagy zsák) 3.000Ft, 75kg-nál (3 karton vagy zsák) 4.000 Ft, 100 kg-tól (4 karton vagy zsák) ingyenes kiszállítás.

Parlagfűnél a csomagküldés 1db esetén 1200 Ft, 2db esetén 800 Ft, 3db esetén nincs postaköltség. Ha sóval együtt rendeled, akkor a parlagfűtablettának nincs külön postaköltsége.

Olyan címet adj meg kézbesítési címként, ahol napközben van aki átvegye aküldeményt! Ha nehezen vagy elérhető, akkor kérd meg az ismerősöd-rokonod-munkahelyed-stb., hogy oda küldhesd a csomagot, hogy legyen ki átvegye! Az MPL (Posta) kétszer próbálja meg a kézbesítést, sikertelenség esetén értesítőt hagy, majd 10 napig még átvehető a helyi postán. Ha ez idő alatt nem veszed át a küldeményt, a Posta visszaküldi a feladónak.

Lehetőség van személyes átvételre kizárólag Baján előzetes egyeztetés alapján.

A csomag feladása legkésőbb a rendeléstől számított 3. munkanapon történik. Az MPL (Posta) a feladástól számítva legkésőbb 2 munkanapon belül kézbesíti a csomagot. Így a rendelés leadásától számítva legkésőbb egy hét múlva ér a csomag a megrendelőhöz (hétvégét is figyelembe véve).

A feladáskor e-mail értesítőt küldök (ha megadtál e-mailt a rendeléskor). Ha egy héten belül nem érkezik meg a csomag, akkor kérem azt számomra jelezni telefonon!

Telefonos értesítést a kézbesítés előtt nem tudom megoldani, mivel a POSTA szállítja a csomagokat. A csomagfeladó vényen fel tudom tüntetni, hogy "Kézbesítés előtt telefonálni!", de ez már csak a postáson múlik, akire nincs ráhatásom.

A csomagküldést Magyarország területén tudom megoldani! Ha Magyarországon kívülről akarsz rendelni, akkor valamelyik határmenti postahivatalba tudom küldeni postán maradó csomagként (annak jó csak, aki a határ közelében, vagy átutazóban van).

 

Bármilyen kérdés esetén hívj a: +3670/235-1899 számon!